Završetak humanitarne akcije za pomoć oboljeloj Ivani Boras

Priču o mladoj majci koja se bori s jednom od najtežih bolesti, ispričali su javnosti brojni mediji te je priča potaknula mnoge, da se, u skladu sa svojim mogućnostima, uključe i doniraju sredstva.

To su do sada učinili brojni pojedinci, udruge, društva, tvrtke, ustanove, grupe…. Pomoć za Ivanu prikupljala se diljem Hrvatske, a među onima koji su donirali sredstva su i organizatori i provedene humanitarne akcije „Vukovar živi 365 dana“.

Kako smo kazali, donacije su pristigle iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, a do sada su svoju humanost pokazali i brojni Ivanini sugrađani pa su se uz pojedine velike tvrtke, pojedince i udruge, akciji odazvali i članovi kambelovskog župnog zbora, učenici i djelatnici srednje škole Braća Radić, planinari Ante Bedalova, sudionici tradicionalne Nostalgije… Glumci Kaštelanskog kazališta odigrali su dječju predstavu čiji je prihod od ulaznica namijenjen akciji, a na kambelovskom brcu održao se borilački spektakl, s kojeg je prihod također uplaćen za ovu svrhu.
Stotine imena nalaze na popisu onih koji su pomogli Ivani.

Humanitarna akciju za pomoć Kaštelanki Ivani Boras, koju su prije nešto manje od mjesec dana pokrenuli njeni prijatelji, a provodila ju naš udruga  i u svrhu koje je i bio otvoren račun uspješno je završena s prikupljenih 480 000kn koji su prebačeni na račun oboljele Ivane Boras.

Izuzetno emotivna priča o mladoj Kaštelanki koja se bori s teškom bolešću, bila je još jedna od prilika da Kaštelani i svi ostali ljudi dobre volje još jednom pokažu da imaju veliko srce te da doprinesu svojim donacijama da majka četvero djece uživa u djetinjstvu svoje djece.

Ovim putem ujedno želimo zahvaliti u ime udruge Sveti Jeronim kao i u Ivanino ime i u ime njene obitelji, svim ljudima otvorenog srca koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i ovoj mladoj ženi pomogli da poput drugih uživa u ljepotama djetinjstva i odrastanja svojih najmilijih.