Javni poziv za prijavu na korištenje potpore i podrške u sklopu projekta “Zaželi Kaštela”

Grad Kaštela otvara javni poziv za prijavu na korištenje potpore i podrške u svakodnevnom životu za starije osobe i osobe s invaliditetom, a sve u sklopu projekta Zaželi Kaštela. Više o uvjetima tko i kako može biti Korisnik pročitajte u dokumentu Javni poziv za prijavu na korištenje potpore i podrške Zaželi Kaštela.

Poziv je otvoren od danas do zadnjeg dana aktivnosti na terenu, dakle naredna 34 mjeseca.

Najkasnije 18. ožujka 2024. formirati će se prva rang lista, po kojoj će biti vidljivo koji korisnici će ući u projekt, a svi oni koji nisu ušli od početka ulaziti će u projekt kako se bude pružala prilika. Svaki od korisnika dobivati će potporu i podršku pružatelja/ice usluga koji se skrbe o prehrani, obavljanju kućanskih poslova, pomažu pri održavanju osobne higijene i pomažu prilikom drugih svakodnevnih potreba. Također, bespovratnim sredstvima iz ESF+ fonda osigurani su i mjesečni paketi higijenskih i kućanskih potrepština za svakog korisnika.

Za prijavu je potrebno ispuniti Prijavni obrazac i Izjavu o broju članova kućanstva, a prijaviti se možete:

  • Poštom na adresu Grad Kaštela, Ulica braće Radić 1, s naznakom „Prijava na javni poziv projekta Zaželi Kaštela“, 21212 Kaštel Sućurac
  • E-mailom na adresu pisarnica@kastela.hr
  • Osobno u kuverti na pisarnicu Grada Kaštela.

Očekivani datum početka pružanja usluga je 1. travnja 2024. godine.

Javni poziv za prijavu na korištenje potpore i podrške_potpisan

PRIJAVNI OBRAZAC ZAZELI_KASTELA

IZJAVA kucanstvo ZAZELI_KASTELA

 

Be the first to comment

Leave a Reply