Igrokaz za igrokazom s Robertom Kurbašom – 2018.

Udruga sv. Jeronim ove je subote 25. kolovoza, ispred glazbene škole na Baletnoj u Kambelovcu, organizirala drugi po red “Igrokaz za igrokazom ide s Robertom Kurbašom”. Na manifestaciji su uz mlade glumce naše udruge sudjelovali i mladi glumici KUD-a Karol Woytyla, te plesači plesenog kluba Spin iz Sućurca. Pokrovitelji manifestacije koja se održala u sklopu Kaštelanskog kulturnog ljeta su bili grad Kaštela i TZ grada Kaštela.

Mladi glumci su osim prilike da pokažu svoje glumačko umijeće, imali prilike raditi s poznatim hrvatskim glumcem Robertom Kurbašom. On je nekoliko dana prije same manifestacije održao nekoliko glumačkih radionica, gdje je našim mladima prenio svoje bogato iskustvo, te ohrabrio njihov rad.

Na manifestaciji su izvedeni:

– igrokaz “Bužica”, u izvedbi Josipa Bralića te voditeljicu Ljiljanu Garbati – KUD-a Karol Woytila
– igrokaz “Sjedinjene Kaštelanske države”, uz vodstvo Ljiljane Garbati te kostimografa Jelenu Carev, nastupili su Josip Bralić i Luka Leko – KUD-a Karol Woytila
– igrokaz Ludwiga Bauera „Potraga za bagom“ izveli su: Ela Elez, Luka Pelivan, Ante Brajković, Nikolina Orošnjak, Josip Orošnjak, Dora Konta, Gabriela Konta, Antea Duvnjak, Tončica Burul, Matea Lemo, Ivano Lemo, Rita Ravlić, Maša Boban, Fran Dragun i Erblin Ljušaj – KUD-a Karol Woytila
– igrokaz “Potraga za bagom”, Ela Elez, Luka Pelivan, Ante Brajković, Nikolina Orošnjak, Josip Orošnjak, Dora Konta, Gabriela Konta, Antea Duvnjak, Tončica Burul, Matea Lemo, Ivano Lemo, Rita Ravlić, Maša Boban, Fran Dragun i Erblin Ljušaj, voditeljice Doris Grgurin i Andreja Barać, glazba Maja Šegvić – KUD-a Karol Woytila
– igrokaz “Sve naše beside”, Laura Pavlov, Leona Mrše, Kristina Džaja, Marija Maleš, Karmen Budišin, Marijeta Šiško, voditeljice Dina Balić, Antonija Crnjak i Antonija Topić, tekst Marija Meri Bradarić – Udruga sv. Jeronim
– plesne točke Mickey mouse i Centar svita, djeca svih uzrasta, plesni centar Spin, voditeljica Slavica Juričević.

Zahvaljujemo svim sudionicima i naravno vidimo se dogodine.

Forografije preuzete s Portal grada Kaštela.