Nastupom Mislava Režića na gitari i Gordana Tudora na saksofonu započelo šesto izdanje festivala Glazbene večeri kod sv. Jeronima

Prva večer šestog izdanja festivala Glazbene večeri kod sv. Jeronima, održala se sinoć na već ustaljenoj lokaciji stare crkvice sv. Jeronima u Kaštel Gomilici. Svoju glazbenu fuziju publici su predstavili prekaljeni glazbenici Mislav Režić na gitari i Gordan Tudor na saksofonu.

Publika je ispunila sva mjesta u crkvici ali i ispred nje, jer je kao i ranijih godina omogućena video projekcija na zidu crkve, tako da su okupljeni i vani i unutra uživali u koncertu, a i brojni prolaznici koje je zvuk muziciranja privukao i zainteresirao pa su se zaustavljali i slušali izvedbu vrhunskih glazbenika.

Publika je ovacijama ispratila glazbenike nakon njihovog još jednog uspješnog nastupa u domaćoj atmosferi, a sljedeće druženje na Glazbenim večerima zakazano je za prvi dan kolovoza kada nastupa Duo harfi.

https://kastela.org/novosti/aktualnosti/73093-nastupom-mislava-rezica-na-gitari-i-gordana-tudora-na-saksofonu-zapocelo-sesto-izdanje-festivala-glazbene-veceri-kod-sv-jeronima

Be the first to comment

Leave a Reply